Menu
BIG BAND MENU
Tomaatti-Mozzarella-salaatti 12,-
Vuohenjuustosalaatti 14,-
Savulohisalaatti 14,-
Jokirapusalaatti, sauce`Long Island` 15,-
Parman kinkkua ja hunajamelonia 15,-
Carpaccio härän sisäfileestä, marinoituja sieniä,tryffeliä ja Focaccia-leipää 17,-
Muikunmätiblini 17,-
Burgundin etanat 13,-
Paistettua tuoretta lohta, pesto-kastiketta 25,-
Pariloitua kuhaa, korvasienikastiketta 27,-
Ankankoipi `confit` 25,-
Yrttilammas 31,-
Buttenhoffin pippuripihvi, sauce`Cognac´ 36,-
Pariloitua kananrintaa á la Kiril 20,-
Metsästäjänleipä korvasienikastikkeella 19,-
Mansikat`Lime´ 9,-
Suklaakakkua a’la Buttenhoff 11,-
Creme Caramel 11,-
Kivennäisvesi St. Pellegrino 0,5 l 4,-/plo
Bon Appetit!