Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Á LA CARTE

Alkuruoat:

Kanttarellikeitto 10,-

Blini ja savustettua lohen mätiä/tai Puumalan kylmäsavulohta (voi valita vaihtoehto) 16,-

Burgundin etanat (G, L) 13,-

Paahdettua vuohenjuustoa, vihersalaattia, tomaattihilloketta, pinjansiemeniä, marinoitua artisokkaa, viinirypäleensiemenöljyä, vihreät oliivit (G, L) 14,-

Mozzarella-salaatti (G, L) 10,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistetut jättiravut (G, L) 13,-

Pääruoat:

Pasta di Nero, sahramikastiketta ja jättirapuja (pieni annos) 19,-

Pariloitua kuhaa, kantarellikastiketta, uuden sadon keitettyä perunaa ja kauden lämpimiä kasviksia (L) 28,-

Paistettua lohta, korvasienikastiketta, keitettyä perunaa ja kauden lämpimiä kasviksia (L) 24,-

Poron sisäfileetä, punaviinikastiketta ja tryffeliperunamuusia (G) 37,-

Entrecôte, punaviinikastike ja valkosipulikermaperuna (G, L) 23,-

Ankankoipi `confit` ja keitettyä uuden sadon perunaa (G, L) 25,-

Metsästäjänleipä korvasienikastikkeella (L) 24,-

Jälkiruoat:

Mantelituorejuustoleivos ja mansikka-visky-appelsiinimelba 12,-

Suklaakakku konjakkikermalla (G)  9,-

`Kaiserschmarrn` – rommilla maustettu pannukakku, aprikoosihilloa ja kermavaahtoa 6,-

Hyvää ruokahalua!