Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Á LA CARTE

Alkuruoat:

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas (anjovisfileet), marinoitua artisokkaa ja oliivit (L) (saa myös glut. versio)  14,-

Serrano-kinkkua, parmesaani-juusto, oliivitahnaleipää ja chorizo-makkaraa (saa myös glut. tai lakt. versio) 17,-

Paahdettua vuohenjuustoa, tomaattihilloketta, tryffeliöljyssä marinoitua vihreää persikkaa, auringonkuivattuja tomaatteja ja pinjansiemeniä (G, L) 15,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 15,-

Suppilovahverokeitto (L)  10,-

Burgundin etanat (G, L) 15,-

Blini ja Puumalan kylmäsavulohta   16,-

Blini ja Puruveden kylmäsavulohenmätiä   16,-

Pasta di Nero, jättirapuja ja sahramikastiketta (alkuruokana) (L)   16,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta siikaa, valkoviinikastiketta, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia    (G, L) 30,-

Paistettua lohta, suppilovahverokastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) (saa myös glut. versio)   25,-

Pasta di Nero, jättirapuja ja sahramikastike (pääruokana) (L)   26,-

Poron sisäfileetä, punaviinikastiketta ja sieniperunakakku (G, L) 37,-

Karitsan sisäfileetä, sauce Bordelaise ja valkosipuliperunaa (G, L)   34,-

Entrecôte, punaviinikastike ja lohkoperuna (G, L)  26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja perunaa (G, L)  25,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja suppilovahverokastike (L)  23,-

Jälkiruoat:

Lakkaa ja vaniljajäätelöä (G, L)  11,-

`Kaiserschmarrn` –  rommilla maustettua pannukakku, kirsikkahillo, kermavaahto ja tomusokeri  9,-

Suklaakakkua ja konjakkikermavaahtoa (G, L)   10,-

***

Sesongin herkku:

Valkoista ja vihreää parsaa,

Mornay-kastiketta ja Serrano-kinkkua   27,-

Bon appetit!

*** 

Valkoviinit:

Bourgogne

-17 Chablis, AOC, Gerard Duplessis    51,-

-17 Chablis Pr.Cru, Vaillons, Gerard Duplessis   72,-

Loire

-19 Sancerre, Les Celliers Saint-Romble, André Dezat et Fils   51,-

-18 Clos de Coulaine, Savennieres, Papin-Chevalier  49,-

Alsace

-17 Domain Laurent Vogt, Pinot Gris (semi-dry), organic wine     47,-

-17 Domain Laurent Vogt, Riesling   47,-

-19 Muscat, Josmeyer (organic wine)    49,-

Spain

-18 Coral do Mar, Albarinho, Rias Baixas (Espanja)    42,-

Italy

-18 Radici, Fiano di Avellino, Mastroberardino, DOCG (Italia)    48,-

-17 Lugana, Riserva, Zenato   52,-

New World

-19 Jackson Estate, Marlborough, Sauvignon Blanc (Uusi-Seelanti)   48,-

 Punaviinit:

 -15 Chateau de Gardegan, Castillon Côtes de Bordeaux      46,-

Rhone

-16 Cotes du Rhones Villages, Xavier        53,-

-15 Châteauneuf du Pape, Xavier     82,-

-15 Gigondas, Xavier          77,-

Burgundy

-17 Bourgogne Pinot Noir, Cuvee Saint Vincent            64,-

Italy

-15 Radici, Taurasi, Mastroberardino, DOCG        82,-

-19 Tenuta Guado al Tasso, Il Bruciato, D.O.C. Bolgheri      61,-

-16 Valpolicella Ripassa Zenato       57,-

Spain

-16 Baigorri, Crianza, Rioja     47,-

-16 Muga, Rioja, El Andén, Crianza       44,-

-16 Muga, Rioja, Reserva      58,-

Portugal

-18 Quinta Nova, Pomares, Douro (Portugalia)           51,-

New World

-15 Lapostolle, Carmenére (Chile)      41,-

Jälkiruokaviinit:

-17 Nittnaus, Beerenauslese Exquisit, Burgenland Austria    9,-   4cl

Graham´s 10, Tawny Port      11,-    8 cl;                  

-16 Grillodoro Passito, Gorghi Tondi   9,-   4cl