Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Á LA CARTE (arkisin tarjotaan lounaan jälkeen eli alkaen klo noin 14.00, lauantaisin alkaen klo 12.00)

Alkuruoat:

Kana-Caesar-salaatti (L) 14,-

Paahdettua vuohenjuustoa, vihersalaattia, tomaattihilloketta, pinjansiemeniä, marinoitua artisokkaa, viinirypäleensiemenöljyä, oliivit (G, L) 14,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 13,-

Antipasto-lautanen 17,-

Pasta di Nero, jättirapuja, äyriäiskastiketta ja parmesaanijuustoa 19,-

Blini ja savustettua lohen mätiä/tai Puumalan kylmäsavulohta (voi valita vaihtoehto)   16,-

Kanttarellikeitto (G)   10,-

Burgundin etanat (G, L) 13,-

Pääruoat:

Pariloitua kuhaa, valkoviiniäyriäiskastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) 29,-

Paistettua lohta, kanttarellikastiketta, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L)  24,-

Paahdettua sorsanrintaa, pihlajanmarjakastiketta, haudutettua punakaalia ja mustatorvisienimuusi (G) 37,-

Poron sisäfileetä, Marsalakastiketta ja tryffeliperunamuusia (G) 37,-

Entrecôte, punaviinikastike ja lohkoperunaa (G, L) 26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja perunaa (G, L) 25,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja kanttarellikastiketta (L) 21,-

Jälkiruoat:

Grand Marnierillä maustettu tuorejuusto-persikkakakku ja appelsiinivoikastike 11,-

`Kaiserschmarrn` -rommilla maustettua pannukakku, viskillä maustettu appelsiinihillo, kermavaahto ja tomusokeri 9,-

Suklaakakku konjakkikermalla (G)  10,-

***

Talon kuohuvat laseittain:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava    38,- plo      7,- lasi

 Valkoviinia laseittain:

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl       48 cl      plo / bottle

  7,-           13,-          25,-           38,-

Punaviinia laseittain:

-16 Zenato Superiore, Valpolicella

 Tervetuloa!