Á la Carte

Á LA CARTE (suosittelemme pöytävarauksen tekemistä etukäteen puh. 054761433)

Yli 5 hengen seurueilta pyydämme mikäli mahdollista etukäteistilausta sähköpostitse ravintola@buttenhoff.fi. tai soittamalla puh. 05 4761433.

Á LA CARTE

Käytämme annoksien valmistuksessa enimmäkseen paikallisia raaka-aineita kuten kala, kasvikset, juurekset, peruna, sienet etc.

 Alkuruoat:

Serrano-kinkkua ja hunajamelonia (G, L) 18,-

Tomaatti-Mozzarella-salaatti (G, L) 11,-

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas (anjovisfileet tryffeliöljyssä), marinoitua artisokkaa ja oliivit (L) (saa myös glut. versio)  14,-

Paahdettua vuohenjuustoa, tomaattihilloketta ja marinoitua artisokkaa (G, L) 15,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 15,-

Kermainen korvasienikeitto (L)  10,-

Burgundin etanat (G, L) 15,-

Blini ja Puumalan kylmäsavulohta 16,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta päivän kalaa, korvaisienimuhennos, keitettyä Hännisen perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) (saa myös glut. versio) 30,-

Savustettua lohen fileetä, korvasienimuhennos, keitettyä Hännisen perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) (saa myös glut. versio) 26,-

Pasta di Nero, jättirapuja ja valkoviinisahramikastiketta (L) pääruokana 26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja Hännisen perunaa (G, L) 25,-

Entrecôte, Bordelaise-kastike, valkosipulikermaperuna (G, L) 26,-

Poron sisäfileetä, punaviinikastiketta ja tryffeliperunaa (G, L)  37,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja korvasienimuhennos (L) 23,-

 Jälkiruoat:

Mansikat-Lime ja vaniljajäätelöä (G, L) 11,-

Tiramisu (L) 11,-

Hyvää ruokahalua!

*** 

Talon kuohuvat laseittain:

Champagne Moet & Chandon Imperial 105,- plo ;   16,- lasi

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Blanc, Gr. Cru   105,-;   16,- lasi

Champagne Pierre Mignon, Brut Prestige    105,-;   16,- lasi

Gancia Prosecco Rosé Extry Dry   38,- plo;    7,- lasi

 Valkoviinia laseittain:

-20 Villa Antinori, Toscana, Italy

-20 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry), Saksa

12 cl       24 cl       48 cl      plo / bottle

 7,-          13,-         25,-          38,-

Punaviinia laseittain:

18 Valpolicella, Zenato

Langhe Rosso, Camparo

-20 Scheiblhofer Pinot Noir, Itävalta

 ***

Valkoviinit:

Bourgogne

-17 Chablis, AOC, Gerard Duplessis    51,-

-17 Chablis Pr.Cru, Vaillons, Gerard Duplessis   72,-

Loire

-19 Sancerre, Les Celliers Saint-Romble, André Dezat et Fils   51,-

-18 Clos de Coulaine, Savennieres, Papin-Chevalier  49,-

Alsace

-17 Domain Laurent Vogt, Pinot Gris (semi-dry), organic wine     47,-

-17 Domain Laurent Vogt, Riesling   47,-

-19 Muscat, Josmeyer (organic wine)    49,-

Spain

-18 Coral do Mar, Albarinho, Rias Baixas (Espanja)    42,-

Italy

-18 Radici, Fiano di Avellino, Mastroberardino, DOCG (Italia)    48,-

-17 Lugana, Riserva, Zenato   52,-

New World

-19 Jackson Estate, Marlborough, Sauvignon Blanc (Uusi-Seelanti)   48,-

 Punaviinit:

 -15 Chateau de Gardegan, Castillon Côtes de Bordeaux      46,-

Rhone

-16 Cotes du Rhones Villages, Xavier        53,-

-15 Châteauneuf du Pape, Xavier     82,-

-15 Gigondas, Xavier          77,-

Burgundy

-17 Bourgogne Pinot Noir, Cuvee Saint Vincent            64,-

Italy

-15 Radici, Taurasi, Mastroberardino, DOCG        82,-

-19 Tenuta Guado al Tasso, Il Bruciato, D.O.C. Bolgheri      61,-

-16 Valpolicella Ripassa Zenato       57,-

Spain

-16 Baigorri, Crianza, Rioja     47,-

-16 Muga, Rioja, El Andén, Crianza       44,-

-16 Muga, Rioja, Reserva      58,-

Portugal

-18 Quinta Nova, Pomares, Douro (Portugalia)           51,-

New World

-15 Lapostolle, Carmenére (Chile)      41,-

Jälkiruokaviinit:

-17 Nittnaus, Beerenauslese Exquisit, Burgenland Austria    9,-   4cl

Graham´s 10, Tawny Port      11,-    8 cl;                  

-16 Grillodoro Passito, Gorghi Tondi   9,-   4cl