Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Á LA CARTE (muutokset ovat mahdollisia; tarjotaan arkisin lounaan jälkeen eli alkaen noin klo 14.00, lauantaisin alkaen klo 12.00)

Alkuruoat:

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas, marinoitua artisokkaa ja oliivit (L)  13,-

Fasaani-terriini, sieni-Coulebjak ja marinoidut kanttarellit 14,-

Paahdettua vuohenjuustoa, tomaattihilloketta, tryffeli-hunajassa marinoitu viikunaa, pinjansiemeniä ja viinirypäleensiemenöljyä (G, L) 14,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 13,-

Antipasto-lautanen 17,-

Blini ja savustettua lohen mätiä/tai Puumalan kylmäsavulohta (voi valita vaihtoehto)   16,-

Suppilovahverokeitto (L)   10,-

Burgundin etanat (G, L) 13,-

Pääruoat:

Pariloitua kuhaa, valkoviiniäyriäiskastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) 29,-

Paistettua lohta, suppilovahverokastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L)  24,-

Paahdettua sorsanrintaa, pihlajanmarjakastike, haudutettua punakaalia ja mustatorvisienimuusi (G) 37,-

Poron sisäfileetä, Marsalakastike ja tryffeliperunamuusia (G) 37,-

Saksanhirven sisäfileetä, tyrnimarjakastike, suppilovahveroperunakakku (G, L) 36,-

Entrecôte, punaviinikastike ja lohkoperunaa (G, L) 26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja perunaa (G, L) 25,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja suppilovahverokastike (L) 21,-

Jälkiruoat:

Omena-tuorejuustokakku ja marja-melba  9,-

`Kaiserschmarrn` -rommilla maustettua pannukakku, mansikka-samppanjahillo, kermavaahto ja tomusokeri 9,-

Suklaakakkua ja konjakkikermavaahtoa (G)   10,-

***

Pikkujoulu-Menu voimassa 6.11 lähtien

(tilattavissaan 7 vrk etukäteen sähköpostitse ravintola@buttenhoff.fi, minimi 4 hengen seurueille)

Fasaani-kanttarelli-terriini, sipuli `confit`, karpalo-balsamico-kastike ja purjo-Coulebjak   17,-

tai

Blini Puumalan kylmäsavulohella ja lohenmädillä   17,-

***

Jouluista kalkkunanrintaa, haudutettua punakaalia, peruna-sellerimuhennosta ja Cumberlandin kastiketta (G, L)  31,-

tai

Laurin savulohta, kermaista korvasienimuhennosta ja kasvisnyyttejä (L)  31,-

***

Englantilaista kuivaa rommihedelmäkakkua ja kanelikermavaahtoa (L)  10,-

tai

Uuniomenaa ja vaniljajäätelöä (G, L) 10,-

Menu 55,-

Tervetuloa herkuttelemaan!

***

Talon kuohuvat:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava    38,- plo    7,- lasi

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Blanc  79,- plo

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Noir   69,- plo

 Valkoviinia laseittain:

16 Villa Antinori, Toscana (Italia)

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry) (Saksa)

 12 cl        24 cl       48 cl      plo / bottle

  7,-            13,-         25,-          38,-

Punaviinia laseittain:

-16 Zenato Superiore, Valpolicella (Italia)

-19 Scheiblhofer, Pinot Noir (Itävalta)

Tervetuloa!