Á la Carte

Á la Carte

(Salaatti-buffet, talon leipä, voi, vesi kuuluvat hintaan)

Alkuruoat:

Vuohenjuustosalaatti (G)   14,-

Graavilohi- ja lohenmätiblini  17,-

Raviolit lohi- ja kasvistäytteellä, rapukastiketta ja lohenmätiä (L)  14,-

Paistettuja kampasimpukoita ja valkosipuli-chili-kastiketta (G, L)  15,-

`Gambas al Ajillo´ – jättirapuja ruukussa  chilipaprika-valkosipulimarinadissa(G, L)   13,-

 Carpaccio härän sisäfileestä, marinoituja sieniä ja tryffeliä (G, L)  16,-

 Burgundin etanat (G, L)  13,-

 Sesongin herkku:

Paahdettua villisorsaa, Benedikt-puolukka-kastike, lanttu-pekoni-kakkua ja tatteja (G, L)  37,-                          

Pääruoat:

-Paistettua tuoretta lohta, sesongin sienikastiketta, keitettyä uuden sadon perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)   26,-

-Pariloitua kuhaa, Meuniere-kastiketta, keitettyä uuden sadon perunaa,lämpimiä kasviksia (G, L) 29,-

-Varras naudan sisäfileestä, sienikastiketta ja lohkoperunaa (L)  26,-

-Entrecóte, Bearnaise-voi, ranskalaiset perunat (G, L)   25,-

-Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-salaatti (L)   28,-

-Poron sisäfileetä, tatti-punaviinikastike,  kasvisnyytti ja lämpimiä kasviksia (G, L) 37,-

-Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä,  sauce `Cognac´,valkosipuli-frittiperunaa (G,L)    36,- 

-Pariloitua kananrintaa, Marsala-kastiketta, vuohenjuustoa ja lämpimiä kasviksia (G)  24,-

-Metsästäjänleipä (leivitetty porsaanleike paahtoleivän päällä ja sienikastiketta)(L) 23,-

 Jälkiruoat:

-Karpaloita ja lämmintä kinuski-kastiketta (G, L) 9,-          

-Pernod-parfait ja mansikka-melba (G, L)  11,-

-Suklaakakkua a’la Buttenhoff (G, L)  10,-

-Créme Caramel (G)   9,-                      

Bon Appetit!                

***

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,- plo, 7,- lasi

Champagne Duval Le Roy, Brut Reserve   89,- plo         

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

 -17 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl      48 cl      plo/bottle

  7,-         13,-         25,-         38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-16 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Tommasi, Valpolicella

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!