Á la Carte

Á la Carte

(Talon leipä, voi, vesi kuuluvat aterian hintaan)

 Alkuruoat:

Äyriäis-risotto (G, L)    13,-

Simpukkaruukku (sellerivoissa höyrytetyt simpukat) (G, L)    11,-

Paistettua vuohenjuustoa, sydänsalaattia, pinjansiemeniä, tomaattihilloa ja Worchester-hunaja-kastiketta (G, L)    14,-

Burgundin etanat (G, L)   17,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta lohta, Hollandaise-kastiketta, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)    26,-

Pariloitua kuhaa, herkkusienikastiketta, piparjuurivoita ja kasvisrulla (L)    29,-

Varras naudan sisäfileestä, kermainen pippurikastike  ja lohkoperuna (G, L)    26,-

Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä, konjakkikastike, valkosipuli-frittiperuna (G, L)  36,- 

Poron sisäfileetä, pihlajanmarjakastiketta ja tryffeliperunamuusi   37,-

Noisetit porsaan sisäfileestä, mustaherukkakastike ja herkkusienikohokas (G, L)  21,-                         

Jälkiruoat:

Irish-coffee Semifreddo (G, L)       10,-

Suklaakakku ja konjakkikastiketta (G, L)     9,-

Bon Appetit!

________________________

Menu

`Gambas al Ajillo´ – jättirapuja chilipaprika-valkosipulimarinadissa ja lasillinen Cava Castello Perelada (G, L)                      

***

Hirven sisäfileetä, paistettua omenaa, pekoniin käärittyä taatelia ja portviinikastiketta (G, L)                      

***

Valkosuklaaparfait (G, L)                      

 52,-

Bon Appetit!

______________________

BUTTENHOFFIN BLINIT

Lohenmätiblini 15,-

***

Blini Puumalan kylmäsavulohella ja sieni-smetanatäytteellä 15,-

***

Siianmätiblini 14,-

***

Muikunmätiblini 19,-

 ____________________________

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,- plo, 7,- lasi

Champagne Duval Le Roy, Brut Reserve   89,- plo         

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

 -17 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl      48 cl      plo/bottle

  7,-         13,-         25,-         38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-16 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Zenato Valpolicella, Superiore

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!

***

Tarjoamme take-away palvelun koko päivän kaikkiin annoksiin. Annoksen hintaan sisältyy salaatti ja talon leipä (lounasaikana kahvi tai haudutettu musta tee myös kuuluvat hintaan.) Tervetuloa hakemaan herkkuja mukaan!