Á la Carte

Suljettu: sunnuntaisin, maantaisin ja syyslomalla 11.9. – 4.10

***

Á LA CARTE (suosittelemme varauksen tekemistä vähintään 1 vrk etukäteen puh. 054761433)

Alkuruoat:

Antipasto-lautanen (ilmakuivattua kinkkua Jamos Reserva, espanjaista Semicurado-juustoa ja marinoituja kasviksia) 17,-

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas (anjovisfileet), marinoitua artisokkaa ja oliivit (L) (saa myös glut. versio)  14,-

Paahdettua vuohenjuustoa, tomaattihilloketta ja marinoitua artisokkaa (G, L) 15,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 15,-

Kermainen sherryllä maustettu tattikeitto (L)  10,-

Burgundin etanat (G, L) 15,-

Blini ja Puumalan kylmäsavulohta   16,-

Blini ja Puruveden savustettua mätiä 16,-

Pasta di Nero, jättirapuja ja valkoviinisahramikastiketta (L) alkuruokana  16,-;    pääruokana 26,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta meriahventa, tattikastiketta, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) (saa myös glut. versio) 30,-

Talon savulohta, tattikastiketta, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) (saa myös glut. versio) 26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja perunaa (G, L) 25,-

Villisorsan rintaa, pihlajanmarjakastiketta, pekonilla höystettyä punakaalia ja tattiperunakakku (G, L) 37,-

Noisetit naudan sisäfileestä, punaviinikastike, valkosipuliperuna (L) (saa myös glut. versio) 35,-

Karitsan sisäfileetä, sauce Bordelaise ja valkosipuliperunaa (G, L)   34,-

Poron sisäfileetä, punaviinikastiketta ja tryffeliperunaa (G, L)   37,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja tattikastike (L) 23,-

Jälkiruoat:

Lakkaa ja vaniljajäätelöä (G, L) 11,-

Talon torttua ja Gelato Tiramisu jäätelöä 13,-

Hyvää ruokahalua!

*** 

Valkoviinit:

Bourgogne

-17 Chablis, AOC, Gerard Duplessis    51,-

-17 Chablis Pr.Cru, Vaillons, Gerard Duplessis   72,-

Loire

-19 Sancerre, Les Celliers Saint-Romble, André Dezat et Fils   51,-

-18 Clos de Coulaine, Savennieres, Papin-Chevalier  49,-

Alsace

-17 Domain Laurent Vogt, Pinot Gris (semi-dry), organic wine     47,-

-17 Domain Laurent Vogt, Riesling   47,-

-19 Muscat, Josmeyer (organic wine)    49,-

Spain

-18 Coral do Mar, Albarinho, Rias Baixas (Espanja)    42,-

Italy

-18 Radici, Fiano di Avellino, Mastroberardino, DOCG (Italia)    48,-

-17 Lugana, Riserva, Zenato   52,-

New World

-19 Jackson Estate, Marlborough, Sauvignon Blanc (Uusi-Seelanti)   48,-

 Punaviinit:

 -15 Chateau de Gardegan, Castillon Côtes de Bordeaux      46,-

Rhone

-16 Cotes du Rhones Villages, Xavier        53,-

-15 Châteauneuf du Pape, Xavier     82,-

-15 Gigondas, Xavier          77,-

Burgundy

-17 Bourgogne Pinot Noir, Cuvee Saint Vincent            64,-

Italy

-15 Radici, Taurasi, Mastroberardino, DOCG        82,-

-19 Tenuta Guado al Tasso, Il Bruciato, D.O.C. Bolgheri      61,-

-16 Valpolicella Ripassa Zenato       57,-

Spain

-16 Baigorri, Crianza, Rioja     47,-

-16 Muga, Rioja, El Andén, Crianza       44,-

-16 Muga, Rioja, Reserva      58,-

Portugal

-18 Quinta Nova, Pomares, Douro (Portugalia)           51,-

New World

-15 Lapostolle, Carmenére (Chile)      41,-

Jälkiruokaviinit:

-17 Nittnaus, Beerenauslese Exquisit, Burgenland Austria    9,-   4cl

Graham´s 10, Tawny Port      11,-    8 cl;                  

-16 Grillodoro Passito, Gorghi Tondi   9,-   4cl