Á la Carte

Á la Carte

(Salaatti-buffet, talon leipä, voi, vesi  kuuluvat aterian hintaan)

Alkuruoat:

Vuohenjuustosalaatti ja hunajassa marinoitua tryffeleillä maustettua viikunaa (G) 14,-

 Muikunmätiblini (L)  19,-

 Graavilohi- ja lohenmätiblini (L)  17,-

 `Toast skagen` (L) (tarvittaessa saa myös gluteenittoman annoksen)   15,-

 `Gambas al Ajillo´ – jättirapuja ruukussa  chilipaprika-valkosipulimarinadissa(G,L) 13,-

Paistettuja kampasimpukoita ja chili-valkosipulikastiketta (G, L)      17,-

Carpaccio härän sisäfileestä,  marinoituja sieniä ja tryffeliä (G, L)   16,-

Burgundin etanat (G, L)   13,-             

Sesongin herkku:

Paahdettua villisorsaa, Benedikt-puolukka-kastike,

lanttu-pekoni-kakkua ja tatteja (G, L)    37,-                                            

Pääruoat:

-Paistettua tuoretta lohta, sesongin sienikastiketta,

keitettyä uuden sadon perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)    26,-

-Pariloitua kuhaa, Meuniere-kastiketta, keitettyä uuden sadon perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)     29,-

-Varras naudan sisäfileestä, sienikastiketta ja lohkoperunaa (L)  26,-

-Entrecóte, Bearnaise-voi,  ranskalaiset perunat (G, L)  25,-

-Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-salaatti (L) 28,- 

-Poron sisäfileetä, tatti-punaviinikastike, kasvisnyytti ja lämpimiä kasviksia (G, L)  37,- 

-Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä,  sauce `Cognac´,valkosipuli-frittiperunaa (G,L) 36,-    

-Pariloitua kananrintaa, Marsala-kastiketta,  vuohenjuustoa ja lämpimiä kasviksia (G)  24,-           

-Metsästäjänleipä (leivitetty porsaanleike paahtoleivän päällä ja sienikastiketta) (L)  23,-  

 Jälkiruoat:

-Karpaloita ja lämmintä kinuski-kastiketta (G, L) 9,-      

-Pernod-parfait ja mansikka-melba (G, L)    11,-      

-Suklaakakkua a’la Buttenhoff (G, L)   10,-    

-Créme Caramel (G)   9,-                                             

Bon Appetit!    

***

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,- plo, 7,- lasi

Champagne Duval Le Roy, Brut Reserve   89,- plo         

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

 -17 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl      48 cl      plo/bottle

  7,-         13,-         25,-         38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-16 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Tommasi, Valpolicella

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!