Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Á LA CARTE (uudistuu päivittäin; tarjotaan arkisin lounaan jälkeen eli alkaen noin klo 14.00, lauantaisin alkaen klo 12.00)

Alkuruoat:

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas, marinoitua artisokkaa ja oliivit (L)  13,-

Ankka-terriini, sieni-Coulebjak ja marinoidut kanttarellit 14,-

Paahdettu vuohenjuusto, tomaattihilloke, Hamon-kinkku, tryffeli-hunajassa marinoitu viikuna, pinjansiemenet, viinirypäleensiemenöljy (G, L) 14,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistettuja jättirapuja (G, L) 13,-

Antipasto-lautanen 17,-

Pasta di Nero, jättirapuja, äyriäiskastiketta ja parmesaanijuustoa 19,-

Blini ja savustettua lohen mätiä/tai Puumalan kylmäsavulohta (voi valita vaihtoehto)   16,-

Suppilovahverokeitto (L)   10,-

Burgundin etanat (G, L) 13,-

Pääruoat:

Pariloitua kuhaa, valkoviiniäyriäiskastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L) 29,-

Paistettua lohta, suppilovahverokastike, keitettyä perunaa ja lämpimiä kasviksia (L)  24,-

Paahdettua sorsanrintaa, pihlajanmarjakastike, haudutettua punakaalia ja mustatorvisienimuusi (G) 37,-

Poron sisäfileetä, Marsalakastike ja tryffeliperunamuusia (G) 37,-

Entrecôte, punaviinikastike ja lohkoperunaa (G, L) 26,-

Ankankoipi `confit`, lämpimiä kasviksia ja perunaa (G, L) 25,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 28,-

Metsästäjänleipä ja suppilovahverokastike (L) 21,-

Jälkiruoat:

Omena-tuorejuustokakku ja marja-melba  9,-

`Kaiserschmarrn` -rommilla maustettua pannukakku, mansikka-samppanjahillo, kermavaahto ja tomusokeri 9,-

Suklaakakkua ja konjakkikermavaahtoa (G)   10,-

***

Talon kuohuvat laseittain:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava    38,- plo      7,- lasi

 Valkoviinia laseittain:

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl       48 cl      plo / bottle

  7,-           13,-          25,-           38,-

Punaviinia laseittain:

-16 Zenato Superiore, Valpolicella

 Tervetuloa!