Á la Carte

Otamme mielellään pöytävaraukset vastaan.

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Blanc    10,- lasi

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Blanc de Noir    11,-   lasi

Á LA CARTE (kaikki annokset voi ottaa myös mukaan)
Alkuruoat:

Blini ja savustettua lohen mätiä/tai Puumalan kylmäsavulohta (voi valita vaihtoehto) 16,-

Burgundin etanat (G, L) 13,-

Vuohenjuustosalaatti (G, L) 14,-

Mozzarella-salaatti (G, L) 10,-

`Gambas` – chili-valkosipulimarinadissa paistetut jättiravut (G, L) 13,-

Pääruoat:

Pasta `Tagliolini di Nero al Seppia`, jättirapuja ja sahrami-valkoviinikastike (L) 19,-

Pariloitua kuhaa, Meuniere-kastiketta, kasvisnyytti ja kauden kasviksia (L) 25,-

Paistettua lohta, korvasienikastiketta, keitettyä perunaa ja kauden lämpimiä kasviksia (L) 22,-

Poron sisäfileetä, punaviinikastiketta ja tryffeliperunamuusia (G) 36,-

Entrecôte, punaviinikastike ja ranskalaiset perunat (G, L) 23,-

Ankankoipi `confit` ja keitettyä uuden sadon perunaa (G, L) 25,-

Metsästäjänleipä korvasienikastikkeella (L) 24,-

Jälkiruoat:

Creme brulé (G) 8,-

Puterin suklaakakku konjakkikermalla (G) 9,-

`Kaiserschmarrn` – perinteinen itävaltalainen jälkiruoka – rommilla maustettu pannukakku, aprikoosihilloa ja kermavaahtoa 6,-

Tervetuloa ja hyvää ruokahalua!