Á la Carte

SULJETTU PÄÄSIÄISENÄ 11-13.4.

***

TUOMME RUOKAA KOTIIN PERJANTAISIN JA LAUANTAISIN IMATRAN ALUEELLA🙂 (toimitus min. 2 annosta, kuljetus 5,-). Varatut annokset voi tietenkin noutaa myös itse. Alkusalaatti ja leipä kuuluvat hintaan. Ruokatilaukset puh. 0442076221 tai ravintola@buttenhoff.fi

MENU:

Reilu Toast Skagen 16,-

Blinit muikunmätitäytteellä tai savulohitäytteellä (annoksessa on 3 bliniä) 15,-

Jättirapuvarras, Garam-Masala-kastike, kasvisrulla ja riisi 15,-

Wieninleike ja peruna-kapris-punasipulisalaatti 23,-

Pippuripihvi naudan sisäfileestä, konjakkikastike ja kermavalkosipuliperunaa 24,-

Varras naudan sisäfileestä, punaviinikastiketta ja lohkoperunaa 19,-

Metsästäjänleipä sienikastikkeella 19,-

Pyydämme tilaamaan ruoat edellisenä päivänä viimeistään klo 21.00 mennessä puh. 044 207 62 21 tai ravintola@buttenhoff.fi!
Pyytäkää myös tarjous muista ruoka-vaihtoehdoista🙂 

***

Keskiviikko 8.4. `Take-away`-lounas:

(Alkusalaatti ja talon leipä kuuluvat aterian hintaan)

Perinteinen lohikeitto 9,-

Savulohiletut 10,70

Kananrintaa, tomaatti-pinjansiemenkastike ja riisi 10,70

Lasten ruoat:

(Alkusalaatti ja talon leipä kuuluvat aterian hintaan)

Lihapyörykät mummonmuusilla 8,-

Kotitekoiset kananugetit mummonmuusilla 8,-

Uunituoreet leivonnaiset:

Tiramisu, suklaakakku 4,-,

omena-, mustikka-, tosca-piiraat 4,-

vaniljakastikkeella 4,50

Kokonainen Lohi-Coulebjak ja erilaiset makeat ja suolaiset piiraat voi tehdä tilauksesta.

***

Torstai 9.4. `Take-away`-lounas:
(Alkusalaatti ja talon leipä kuuluvat aterian hintaan)

Sahramilla maustettu katkarapukeitto 9,-

Smetanalohta ja lisukkeet 10,70

Lammaskaali 10,70

Kokonainen Lohi-Coulebjak ja erilaiset makeat ja suolaiset piiraat valmistamme tilauksesta (ravintola@buttenhoff.fi.)

***

Perjantai 10.4. `Take-away`-lounas:
(Alkusalaatti ja talon leipä kuuluvat aterian hintaan)

Kirilin `Very Special`´ lihapyörykkäkeitto 9,-

Jättirapu-kalavarras, Garam Masala kastike, kasvisriisi 10,70

Paahtopaisti, punaviinikastike ja valkosipulikermaperuna 10,70

Kokonainen Lohi-Coulebjak ja erilaiset makeat ja suolaiset piiraat valmistamme tilauksesta (ravintola@buttenhoff.fi.)

Tervetuloa tilaamaan sähköpostitse ravintola@buttenhoff.fi ja noutamaan:)!

***

Á la Carte (ei maalis- ja huhtikuussa 2020) 

(Talon leipä, voi, vesi kuuluvat aterian hintaan)

 Alkuruoat:

Äyriäis-risotto (G, L)    13,-

Simpukkaruukku (sellerivoissa höyrytetyt simpukat) (G, L)    11,-

Paistettua vuohenjuustoa, sydänsalaattia, pinjansiemeniä, tomaattihilloa ja Worchester-hunaja-kastiketta (G, L)    14,-

Burgundin etanat (G, L)   17,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta lohta, Hollandaise-kastiketta, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)    26,-

Pariloitua kuhaa, herkkusienikastiketta, piparjuurivoita ja kasvisrulla (L)    29,-

Varras naudan sisäfileestä, kermainen pippurikastike  ja lohkoperuna (G, L)    26,-

Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä, konjakkikastike, valkosipuli-frittiperuna (G, L)  36,- 

Poron sisäfileetä, pihlajanmarjakastiketta ja tryffeliperunamuusi   37,-

Noisetit porsaan sisäfileestä, mustaherukkakastike ja herkkusienikohokas (G, L)  21,-                         

Jälkiruoat:

Irish-coffee Semifreddo (G, L)       10,-

Suklaakakku ja konjakkikastiketta (G, L)     9,-

Bon Appetit!

________________________

Menu

`Gambas al Ajillo´ – jättirapuja chilipaprika-valkosipulimarinadissa (G, L)                      

***

Pariloitua meribassia, sahramikastiketta ja purjoperunamuusia

tai

Entrecôte, paistettua vuohenjuustoa,  punaviinikastiketta ja lohkoperunaa (G)                                      

***

Valkosuklaaparfait (G, L)                      

48,-

Bon Appetit!

______________________

BUTTENHOFFIN BLINIT

Lohenmätiblini 15,-

***

Blini Puumalan kylmäsavulohella ja sieni-smetanatäytteellä 15,-

***

Siianmätiblini 14,-

***

Muikunmätiblini 19,-

 ____________________________

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,-  plo, 7,- lasi

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

-17 Calvet, Touraine, Sauvignon Blanc

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

12 cl         24 cl      48 cl      plo/bottle

 7,-           13,-          25,-          38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-18 Crápula Gold, Monastrell – Syrah, Jumilla

-16 Zenato Superiore, Valpolicella

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!

***

Tarjoamme take-away palvelun koko päivän kaikkiin annoksiin. Annoksen hintaan sisältyy salaatti ja talon leipä (lounasaikana kahvi tai haudutettu musta tee myös kuuluvat hintaan.) Tervetuloa hakemaan herkkuja mukaan!