Á la Carte

Á la Carte

(Salaatti-buffet, talon leipä, voi, vesi kuuluvat aterian hintaan)

Alkuruoat:

Tomaatti-Mozzarella-salaatti (G, VL)    11,-

Savulohisalaatti (G, L)   14,-

Muikkufritti ja aioli (L)  12,-

Paahdettua vuohenjuustoa, hunajassa marinoitua  tryffeleillä maustettua viikunaa, tomaattihilloke ja punajuurichipsit (G, VL)  14,-

Muikunmätiblini (L)  19,-

`Gambas al Ajillo´ – jättirapuja ruukussa                                                  

chilipaprika-valkosipulimarinadissa (G,L) 13,-

Carpaccio härän sisäfileestä, marinoituja sieniä ja tryffeliä (G, L)  16,-

Burgundin etanat (G, L)  13,-                              

Pääruoat:

Paistettua tuoretta lohta, yrttikastiketta, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)  26,-

Pariloitua kuhaa, Meuniere-kastiketta, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia(G, L)  29,-

Ankankoipi `confit`, keitettyä perunaa, kasviksia (G, L) 26,-                                  

Varras naudan sisäfileestä, sienikastiketta ja lohkoperunaa (G, L)   26,-

Entrecôte, viherpippurikastike, lohkoperunaa (G, L)  25,-

Lehtipihvi, maustevoi, ranskalaiset (G, L)  28,- 

Poron sisäfileetä, tatti-punaviinikastike, kasvisnyytti ja lämpimiä kasviksia (G, L) 37,-

Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä, sauce `Cognac´, valkosipuli-frittiperunaa (G,L)   36,- 

Pariloitua kananrintaa, Marsala-kastiketta,  vuohenjuustoa ja lämpimiä kasviksia (G)  24,- 

Metsästäjänleipä (leivitetty porsaanleike paahtoleivän päällä ja sienikastiketta)(L)  23,-

Jälkiruoat:

Appelsiini-parfait  11,-

Mansikka-Lime ja vaniljajäätelöä 11,-

Suklaakakkua a’la Buttenhoff (G, L) 10,-    

Bon Appetit!                  

***

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,- plo, 7,- lasi

Champagne Duval Le Roy, Brut Reserve   89,- plo         

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

 -17 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl      48 cl      plo/bottle

  7,-         13,-         25,-         38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-16 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Tommasi, Valpolicella

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!