Á la Carte

Sesongin herkku:

Blini ja kylmäsavustettua Puumalan lohta  15,-

***

Paahdettua villisorsan rintaa, Marsala-kastiketta, lanttu-pekonikakkua, selleripyreetä ja purjotuhkaa 34,-

Bon appetit!

***

Á la Carte

(Salaatti-buffet, talon leipä, voi, vesi kuuluvat aterian hintaan)

 Alkuruoat:

Paahdettua vuohenjuustoa, hunajassa marinoitua tryffeleillä maustettua viikunaa, tomaattihilloketta ja                                                                                                                                      punajuurisipsit (G, VL)  14,-

Sahramilla ja valkoviinillä maustettua                                                                                                       kermaista jokirapukeittoa (G, L)   13,-

Muikkufritti ja aioli (L)  12,-      

`Gambas al Ajillo´ – jättirapuja ruukussa  chilipaprika-valkosipulimarinadissa (G, L)  13,-

Muikunmätiblini  19,-

`Vitello` – ohueksi viipaloitua vasikanpaistia, marinoituja sieniä ja kapriksilla ja anjoviksilla maustettua kastiketta (G, L)  15,-

 Aurajuustolla gratinoituja etanoita (G, L)   15,-

 Antipasto-lautanen – Prosciutto Bresaola, paahdettua kurpitsaa ja munakoisoa, Focaccia-leipää ja Parmesaani-lastuja (L)  14,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta lohta, piparjuuri-tuorejuustotahnaa,  paahdettua Serrano-kinkkua, merilevä-kaviaaria, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)  26,-

Pariloitua kuhaa, Meuniere-kastiketta, keitettyä perunaa, lämpimiä kasviksia (G, L)  29,-

Varras naudan sisäfileestä, sienikastiketta ja lohkoperunaa (G, L)  26,-

Buttenhoffin pippuripihvi naudan sisäfileestä, sauce `Cognac´, valkosipuli-frittiperunaa (G,L)  36,- 

Entrecôte, punaviinikastike, lohkoperunaa (G, L)  25,-

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L)  28,-

Poron sisäfileetä, tatti-punaviinikastike, kasvisnyytti ja lämpimiä kasviksia (L)   37,-

Metsästäjänleipä (leivitetty porsaanleike paahtoleivän päällä ja sienikastiketta)(L) 23,-                

Pariloitua kananrintaa, Marsala-kastiketta, vuohenjuustoa ja lämpimiä kasviksia (G, VL)  24,- 

Jälkiruoat:

Creme Brûlée (G)  7,-

Friteerattua Camembert-juustoa ja makeaa viiniä Tokaji (VL)   12,-

Persikka-parfait (G, L)  11,-

Suklaakakkua a’la Buttenhoff ja konjakki-kermaa (G, L)  10,-    

Bon Appetit!              

***

Kuohuvat viinit / Sparkling wines:

Castello Perelada, Rosé Brut, Cava 38,- plo, 7,- lasi

Champagne Duval Le Roy, Brut Reserve   89,- plo         

Valkoviinia laseittain / White wines by glass:

 -17 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Villa Antinori, Toscana

-16 Tussock, Jumper, Riesling (semi-dry)

 12 cl        24 cl      48 cl      plo/bottle

  7,-         13,-         25,-         38,-

Punaviinia laseittain / Red wines by glass:

-16 Rhône to the Bone, Côtes du Rhône

-16 Zenato Valpolicella, Superiore

***                      

LASTEN RUOKALISTA

(Valitse itsellesi sopivat lisuke ja kastike alhaalla olevasta listasta)

Salaatti-buffet ja

Kermainen sienikeitto 9,-

Perinteinen lohikeitto 9,-

Pariloitua lohta ja valitsemasi lisuke 10,-

Nakit ja valitsemasi lisuke 10,-

Kotitekoiset nugetit ja valitsemasi lisuke 10,-

Pariloitu porsaanleike, maustevoi, ja valitsemasi lisuke 10,-

`Lasten Wieninleike´ eli leivitetty porsaanleike ja kylmä peruna-kaprissalaatti 10,-

Lisukkeet: perunamuusi, lohkoperunaa, ranskalaiset, keitettyä perunaa, kasviksia

Kastikkeet: yrttikastike, sienikastike, maustevoi, sitruuna

Jälkiruokia:

Jäätelöä:

Vanilja-, suklaa-, mansikka-, mango-meloni-

(pieni pallo 3,-; iso  pallo 5,-)

Lämmitettyä suklaakakkua (muffinssi)                        

kermavaahdolla 6,-

Päivän piirakkaa vaniljakastikkeella 4,50

Hyvää ruokahalua!

***

Tarjoamme take-away palvelun koko päivän kaikkiin annoksiin. Annoksen hintaan sisältyy salaatti ja talon leipä (lounasaikana kahvi tai haudutettu musta tee myös kuuluvat hintaan.) Tervetuloa hakemaan herkkuja mukaan!