Á la Carte

Suosittelemme varauksen tekemistä soittamalla puh. 05 476 1433, sähköpostitse ravintola@buttenhoff.fi tai varauslomakkeen avulla
________________

Spesiaali:

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas (anjovisfileet tryffeliöljyssä), marinoitua artisokkaa ja oliivit (L)  (saa myös glut. versio)  14,-

Paistettua tuoretta Simpelejärven Ahventa, valkoviinikastike, keitettyä Hännisen perunaa ja lämpimät kasvikset (G, L) 31,-

Á la Carte

Alkuruoat:

Serrano-kinkku ja hunajameloni 12,- (G, L)

Paistettua vuohenjuustoa, ratatouille, tomaatti-confit ja Tagiasca-oliivit  11,- (G, L)

Antipasto-lautanen (Coppa di Parma, Serrano Gr. Reserva kinkku, juustoja ja marinoituja kasviksia) (G) saa myös lakt. versio  18,-

`Gambas` – chilivalkosipulimarinadissa kypsennettyjä jättirapuja (G, L)  15,-

Burgundin etanat (G, L) 15,-

Kermainen kevään korvasienikeitto (L) 12,-

Blini ja Puruveden kylmäsavulohen mätiä 16,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta kotimaista kalaa (lohta, kuhaa, ahventa tai siikaa saatavuuden mukaan), valkoviinikastike, keitettyä Hännisen perunaa ja lämpimät kasvikset (G, L) 31,-

Vaalea vasikan Entrecote, punaviinikastike, lämpimiä kasviksia ja perunakakku 25,- (G, L)

Wieninleike (naudasta) ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L)  28,-

Jättirapupasta valkoviinisahramikastikkeella (L)  19,-

Vuohenjuustopasta tomaattikastikkeella 16,- (L)

Metsästäjänleipä ja sienimuhennos (L)  25,-

Jälkiruoat:

Pistaasi-toscaleivos ja italialaista pistaasijäätelöä 11,-

Juustolautanen 11,-

Päivän leivonnainen ja italialaista vaniljajäätelöä 11,-

______________

Champagne Moet & Chandon Imperial 165,- plo

Champagne Pierre Mignon, Blanc de Blanc, Gr. Cru   105,- plo

Viinit laseittain / Wines by glass:

Gancia Prosecco Rosé Extry Dry   38,- plo;     7,- lasi

 -22 Villa Antinori, Toscana, Italia (kuiva valkoviini)

 -20 Tommasi Le Prunée Merlot, Italia (punaviini)

-20 Scheiblhofer Blaufränkisch, Itävalta (täyteläinen punaviini)

-20 Scheiblhofer Pinot Noir, Itävalta (täyteläinen punaviini)

       12 cl   7,-;      24 cl   13,-;        48 cl     25,-;       38,- plo / bottle

 Valkoviinit pulloittain:

-21 Domain Laurent Vogt, Riesling     51,- (Ranska)

-21 Domain Laurent Vogt, Pinot Gris    51,- (Ranska)

-22 Sancerre, Dezat, Cellier des Marnes 71,- (Ranska)

-21 Chablis Pr. Cru, La Meuliére, Mont de Milieu 93,- (Ranska)

-21 Pouilly-Fuisse Marie Antoinette, Chardonnay 87,- (Ranska)

-22 Tommasi, Lugana 61,- (Italia)

Punaviinit pulloittain:

 -16 Coto de Imaz Gran Reserva, Rioja   73,- (Espanja)

-20 Quinta Nova, Pomares, Douro   51,- (Portugalia)

-18 Valpolicella Ripassa Zenato    57,- (Italia)

-21 Bourgogne Cuvée Luis Latour     68,-   (Ranska)

-19 Chateauneuf-du-Pape, Xavier   97,- (Ranska)

-19 Muga, Rioja, Reserva   58,- (Espanja)

-21 Kabir Moscato di Pantelleria     9,-     4 cl (Jälkiruokaviini)

-17 Vignete di Ettore Recioto della Valpolicella Classico     9,-   4 cl (Jälkiruokaviini)

Nittnaus Beerenausleese Exquisit   9,-   4 cl

Graham´s Natura Organic Reserve Port (portviini)    11,-    8 cl;

***

Kellarin herkut / Delicatesses from wine cellar:

(Kysy saatavuus)

-16 Puligny-Montrachet, Louis Latour (valkoviini)   164,-

-17 Vosne-Romanée, Louis Latour (punaviini)   136,-

-12 Nuits St. Georges, Pr. Cru, Les Damodes (punaviini)   149,-

-11 Tignanello, Antinori (punaviini)      400,-

-17 Barolo, Dagromis, Gaja (punaviini)     270,-

-16 Brunello do Montalcino, Gaja (punaviini)     150,-     

-16 Brunello di Montalcino, Col d´Orcia, DOCG (punaviini)        169,-

-15 Domaine des Tourettes, Hermitage, Delas (punaviini)     120,-

      Champagne Dom Perignon, Vintage 2012          700,-