Á la Carte

Suosittelemme varauksen tekemistä soittamalla puh. 05 476 1433, sähköpostitse ravintola@buttenhoff.fi tai varauslomakkeen avulla
________________

Päivän spesiaalit:

Buttenhoffin lämmin Vuohenjuustoleipä omatekoisesta leivästä ja lämpimät kasvikset 14,50 (L)

Tryffeli-pekoni-sipulipasta (Piemonten kesätryffelit) 21,- (L)

Paistettua tuoretta Simpelejärven Kuhaa, valkoviinikastike, lämpimät kasvikset ja uuden sadon Hännisen perunaa 34,- (G, L)

Á la Carte (lasten annokset valmistamme kaikista á la Carte listan ruoista)

Alkuruoat:

Serrano-kinkku ja hunajameloni 14,- (G, L)

Antipasto-lautanen (Coppa di Parma, Serrano Gr. Reserva kinkku, juustoja ja marinoituja kasviksia) (G) saa myös lakt. versio  18,-

`Gambas` – chilivalkosipulimarinadissa kypsennettyjä jättirapuja (G, L)  15,-

Tomaatti-valkosipulipaahtoleivät (2 kpl), Fillets de Anchoas (anjovisfileet tryffeliöljyssä), marinoitua artisokkaa ja oliivit (L)  (saa myös glut. versio)  14,-

Burgundin etanat (G, L) 17,-

Kermainen sienikeitto (L) 11,-

Blini ja Puruveden kylmäsavulohen mätiä 17,-

Pääruoat:

Paistettua tuoretta kotimaista kalaa, valkoviinikastike, keitettyä Hännisen perunaa ja lämpimät kasvikset (G, L) 34,-

Vaalea vasikan Entrecote, punaviinikastike, kasvis-ratatouille ja perunakakku 27,- (G, L)

Wieninleike ja kylmä peruna-kapris-punasipulisalaatti (L) 25,-

Jättirapupasta valkoviinisahramikastikkeella (L)  19,-

Metsästäjänleipä ja sienimuhennos (L)  25,-

Jälkiruoat:

Suklaakakku á la Buttenhoff 11,- (G, L)

Päivän leivonnainen ja italialaista vaniljajäätelöä 11,-

Juustolautanen 11,-

______________

Champagne Moet & Chandon Imperial 185,- plo

Viinit laseittain / Wines by glass:

 -23 Scheiblhofer Frizzante, Itävalta (rypäle Muscat Ottonel)     42,- plo;     8,- lasi

 Gancia Prosecco Rosé Extry Dry   42,- plo;     8,- lasi

 Valkoviinit:

-22 Villa Antinori, Toscana, Italia (kuiva valkoviini)

-23 El Coto Semidulce, Rioja, Espanja (puolikuiva valkoviini)

 Punaviinit:

-23 Tommasi Valpolicella DOC, Italia (punaviini)

-22 Scheiblhofer Blaufränkisch, Itävalta (täyteläinen punaviini)

 12 cl   8,-;      24 cl   14,-;        48 cl     26,-;       42,- plo / bottle

*** 

Kellarin herkut / Delicatesses from wine cellar:

(Kysy saatavuus)

-16 Puligny-Montrachet, Louis Latour (valkoviini)   164,-

-17 Vosne-Romanée, Louis Latour (punaviini)   136,-

-12 Nuits St. Georges, Pr. Cru, Les Damodes (punaviini)   149,-

-11 Tignanello, Antinori (punaviini)      400,-

-17 Barolo, Dagromis, Gaja (punaviini)     270,-

-16 Brunello do Montalcino, Gaja (punaviini)     150,-     

-16 Brunello di Montalcino, Col d´Orcia, DOCG (punaviini)        169,-

-15 Domaine des Tourettes, Hermitage, Delas (punaviini)     120,-

      Champagne Dom Perignon, Vintage 2012          700,-